Credo

Bona, baby sitter, nanny, tu poti sa-i spui cum vrei!
Noi, echipa Mary Poppins Family stim doar cat este de greu sa alegi o bona pentru copilul tau.
Ceea ce noi iti garantam este ca iti punem la dispozitie cea mai buna baza de date cu bone din Bucuresti si Ilfov.
Sute de bone pe care noi le-am triat la rece, le-am privit cu ochi de profesionist.

Experienta de peste 14 ani in domeniul recrutarii de personal pentru activitati casnice!

iebebe300x300

Despre Babysitting

Bona are principalul rol de a crea un mediu sigur, afectuos, educativ si stimulativ in care copilul sa se poata dezvolta. Fiecare post de bona presupune responsabilitati diferite, in functie de cerintele familiei, varsta si personalitatea copilului.
O bona poate avea si responsabilitati conexe in limita timpului ramas dupa indeplinirea indatoririlor prioritare. În baza unui acord comun, ea poate acorda o mana de ajutor in cadrul gospodariei, constand intr-un menaj usor, cumparaturi sau comisioane, ajutor la pregatirea meselor pentru intreaga famile, etc.

Atributii

Printre responsabilitatile principale ale unei bone sunt:
ingrijirea si supravegherea copilului,
pregatirea meselor acestuia,
intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca al micutului,
insotirea si angajarea in activitati educative impreuna cu copilul,
asistarea scolarului la teme.

Program

Programul bonei variaza de la cateva ore pe saptamana pana la 10 ore pe zi sau intern, in functie de cerintele familiei. Inca din momentul inregistrarii in baza de date, fiecare candidat al Agentiei Mary Poppins Family opteaza pentru un anumit tip de program: part-time, full time sau intern, indicand numarul maxim de ore disponibile.

Salarizare

Salariul bonei, negociat intre familie si bona, depinde de tipul de angajament: part-time, full-time sau intern, de experienta si nivelul de educatie al bonei, de numarul de copii pe care ii are in grija bona si de responsabilitatile care ii revin. Beneficiile pot fi oferite optional pentru toate tipurile de personal domestic si fac ca oferta prezentata candidatului sa fie mai atractiva.

Formular de Cerere

Fie ca ai nevoie de o bona/baby sitter care sa asigure ingrijirea si supravegherea micutului tau pentru cateva ore, o noapte, în week-end, de Sarbatori sau zilnic, fa cea mai buna alegere: completeaza formularul de cerere si impreuna cu un reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family vei gasi bona de care ai nevoie!

Pachete de servicii

Agentia are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si bona. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere.
Pachetele de servicii oferite de Agentia Mary Poppins Family sunt astfel concepute incat sa va ofere increderea ca alegerea facuta raspunde pe deplin dorintelor dvs.
Astfel, vei beneficia la alegere de unul din pachetele de servicii aferente fiecarui tip de program de lucru stabilit cu bona: full time, intern si part time.
babysitting2

Economic

Valabilitatea pachetului este de 2 luni din momentul in care este aleasa prima bona, termen in care angajatorul poate solicita reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre bonele selectate anterior. Acest pachet se aplica in cazul selectarii de bone pentru program de full-time si part-time
Valoare pachet: 1500 lei.
babysitting3

Smart

Valabilitatea pachetului este de 2 luni din momentul in care este aleasa prima bona, termen in care angajatorul poate solicita reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre bonele selectate anterior. Acest pachet se aplica in cazul selectarii de bone pentru program intern.
Valoare pachet: 2000 lei.
babysitter5

Taxe si comisioane

Organizarea interviurilor pentru vizionarea candidatilor are loc la sediul Agentiei Mary Poppins Family. In cazul angajarii unui candidat prezentat de catre Agentie, se va percepe comisionul fix mentionat la fiecare pachet de sevicii. Taxa de inscriere este in valoare de 100 lei.

* Pachetele de servicii sunt valabile incepand cu data de 07.05.2019.

selectiebebe300x300

Procedura de selectie

Agentia are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si bona. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere.
Echipa Mary Poppins Family iti ofera o procedura simpla si rapida de a gasi bona potrivita, fiind necesara parcurgerea a doar trei pasi:

formbebe300x300

1. Familia va furniza Agentiei prin formularul de cerere date referitoare la:

varsta si personalitatea copilului
detaliile legate de programul de lucru al bonei
calitatile pe care bona ar trebui sa le intruneasca
salariul cu care familia ar dori sa remunereze bona

2. Agentia Mary Poppins Family va realiza o selectie cu candidatele al caror profil se incadreaza in cerintele familiei.

Selectia se realizeaza dupa urmatoarele criterii: experienta, abilitati, recomandari, profil psihologic si alte criterii specificate de familie.

In vederea interviului, se intocmeste un dosar al fiecarei candidate identificate in baza de date, in conformitate cu criteriile furnizate de parinti.

3. Interviul final cu candidatele alese si consilierea partilor. Selectia viitoarei bone.

Dupa ce bona este selectata, familia va primi un dosar ce va contine documentele furnizate de bona, referitoare la: starea sa de sanatate, situatia juridica, personalitate, experienta profesionala, abilitati, recomandari, etc.

Dupa angajare, Agentia Mary Poppins Family isi asuma responsabilitatea de a verifica, la cererea parintilor, pe toata perioada de valabilitate a pachetului de servicii achizitionat, evolutia relatiei dintre familie si bona. Astfel, Agentia poate face vizite “surpriza” pentru a constata direct modul in care bona isi indeplineste atributiile.

Date personale

Oferta de munca

Tip program (obligatoriu)
full-timepart-timeintern

Data inceperii

Sunt de acord cu Termenii si conditiile acestui site

Introdu codul: captcha

selectiebebe300x300

Sfaturi utile

Venirea pe lume a micutului tau iti umple inima de bucurie din prima clipa. Tot de atunci incep insa si grijile, prima dintre acestea fiind legata de cresterea si ingrijirea sa. Cu siguranta tu, ca mama, poti sa faci totul, singura si cel mai bine, insa mai ai si alte probleme de rezolvat: cariera, casa, familia, … Toate sunt la fel de importante ca si copilul tau.
Daca ai ajuns la concluzia ca o mana de ajutor in ingrijirea copilului ar fi raza ta de speranta si te-ai gandit ca ajutorul poate veni de la un baby sitter, atunci lasa-ne sa iti dam doar cateva sfaturi legate de relatia ta cu bona copilului tau.

Sunt simple sfaturi izvorate din experienta Echipei Mary Poppins Family si suntem bucurosi sa ti le impartasim:
alege bona tu si copilul tau. Mai multe pareri te vor dezorienta si vei ajunge sa nu iti mai placa nici o bona.
asigura-te ca indeplineste cel putin jumatate din aceste calitati primordiale: are experienta in ingrijirea copilului si cel putin studii medii, este educata, comunicativa si onesta, ii plac copiii si pune suflet in relatia cu acestia, se poarta ingrijit, cunoaste regulile elementare de prim-ajutor pentru copii.
nu dispera atunci cand nu gasesti imediat bona pe care o cauti. Insista pentru ca efortul tau nu va fi zadarnic.
Te vei convinge de lucrul acesta cu siguranta.selectiebebe300x300
bona nu trebuie privita ca un concurent, ci ca un partener in ingrijirea copilului tau. Nu-ti fie teama ca sentimentul tau matern se va diminua sau iti va fi furat, insa asigura-te ca bona, indiferent de frumusetea sufletului sau, va cultiva dragostea micutului pentru tine si familia ta. Telul relatiei tale cu bona este unul singur: binele copilului tau.
fa cunoscute bonei toate detaliile pe care tu le doresti a fi respectate in ingrijirea copilului, de la modul de preparare si servire a mesei, programul de plimbare si odihna, igiena sa si pana la modul in care vor fi desfasurate activitatile educative.
asigura-te ca toate instructiunile tale au fost intelese pe deplin de catre bona pentru ca acestea sa fie si respectate intru-totul. Instructiunile trebuie sa fie unitare, cunoscute si cerute de intreaga ta familie, pentru a nu aparea riscul dezorientarii bonei in ce priveste cresterea copilului.
e bine ca pentru inceput, sa iti rezervi cateva zile si sa ingrijesti copilul alaturi de bona. Vei avea astfel ocazia sa vezi calitatile si defectele sale, modul in care a inteles sa isi indeplineasca sarcinile si mai ales sa vezi daca micutul tau o place si o accepta.
trateaza bona cu respect, insa pastreaza totusi o atitudine autoritara in privinta sa. Bona poate fi tentata sa ingrijeasca si sa educe copilul in stilul sau, iar mai tarziu acest inconvenient se va reflecta asupra copilului care va fi dezorientat educational si sentimental In aceasta situatie, autoritatea ta sau a familiei tale in fata copilului va avea de suferit.

Cauti bona, menajera sau personal ingrijire varstnic?
+4076.618.13.86