Credo

Bona, baby sitter, nanny, tu poti sa-i spui cum vrei!
Noi, echipa Mary Poppins Family stim doar cat este de greu sa alegi o bona pentru copilul tau.
Ceea ce noi iti garantam este ca iti punem la dispozitie cea mai buna baza de date cu bone din Bucuresti si Ilfov.
Sute de bone pe care noi le-am triat la rece, le-am privit cu ochi de profesionist.

Experienta de peste 18 ani in domeniul recrutarii de personal pentru activitati casnice!

iebebe300x300

Despre Babysitting

Bona are principalul rol de a crea un mediu sigur, afectuos, educativ si stimulativ in care copilul sa se poata dezvolta. Fiecare post de bona presupune responsabilitati diferite, in functie de cerintele familiei, varsta si personalitatea copilului.
O bona poate avea si responsabilitati conexe in limita timpului ramas dupa indeplinirea indatoririlor prioritare. În baza unui acord comun, ea poate acorda o mana de ajutor in cadrul gospodariei, constand intr-un menaj usor, cumparaturi sau comisioane, ajutor la pregatirea meselor pentru intreaga famile, etc.

Atributii

Printre responsabilitatile principale ale unei bone sunt:
ingrijirea si supravegherea copilului,
pregatirea meselor acestuia,
intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca al micutului,
insotirea si angajarea in activitati educative impreuna cu copilul,
asistarea scolarului la teme.

Program

Programul bonei variaza de la cateva ore pe saptamana pana la 10 ore pe zi sau intern, in functie de cerintele familiei. Inca din momentul inregistrarii in baza de date, fiecare candidat al Agentiei Mary Poppins Family opteaza pentru un anumit tip de program: part-time, full time sau intern, indicand numarul maxim de ore disponibile.

Salarizare

Salariul bonei, negociat intre familie si bona, depinde de tipul de angajament: part-time, full-time sau intern, de experienta si nivelul de educatie al bonei, de numarul de copii pe care ii are in grija bona si de responsabilitatile care ii revin. Beneficiile pot fi oferite optional pentru toate tipurile de personal domestic si fac ca oferta prezentata candidatului sa fie mai atractiva.

Formular de Cerere

Fie ca ai nevoie de o bona/baby sitter care sa asigure ingrijirea si supravegherea micutului tau pentru cateva ore, o noapte, în week-end, de Sarbatori sau zilnic, fa cea mai buna alegere: completeaza formularul de cerere si impreuna cu un reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family vei gasi bona de care ai nevoie!

Cauti bona, menajera sau personal ingrijire varstnic?
+4076.618.13.86