Credo

E dificil sa cauti servicii de ingrijire batrani, mai ales cand persoana careia i se adreseaza este chiar unul din parintii tai.
Echipa Mary Poppins Family a inteles, in indelungata sa experienta in recrutarea de personal specializat in ingrijire batrani, cat de important este sa gasim persoana potrivita pentru cei dragi tie.
Conteaza pe profesionalismul nostru atunci cand cauti personal pentru ingrijire batrani la domiciliu in Bucuresti si localitatile invecinate din Ilfov.

Experienta de peste 16 ani in domeniul recrutarii de personal pentru activitati casnice!

iebebe300x300

Ingrijirea varstnicilor

Vine o vreme cand copilul este cel care trebuie sa aiba grija de parintele sau. Cu totii stim asta. Este o responsabilitate mare si presupune activitati specializate, pe care cu cea mai mare bunavointa uneori nu poti sa le duci la capat singur. De aceea Agentia Mary Poppins Family iti pune la dispozitie personal specializat in ingrijire batrani sau cu pregatire medicala, capabil sa te ajute in ingrijirea celor varstnici sau a persoanelor bolnave

Atributii

Persoanele insarcinate cu ingrijirea si asistenta varstnicilor ofera companie si sprijin persoanelor in varsta avand ca responsabilitati pregatirea si oferirea meselor, asigurarea igienei sau administrarea unui tratament in cazul persoanelor cu nevoi speciale.

Responsabilitati secundare: menaj in cadrul locuintei, insotire la plimbari.

Program

Inca din momentul inregistrarii in baza de date, fiecare candidat Mary Poppins Family pentru postul de ingrijire batrani, opteaza pentru un anumit tip de program: part-time, full time sau intern, indicand numarul maxim de ore disponibile.

Negocierea programului de lucru va avea loc cu ocazia interviului de angajare.

Salarizare

Salariul unei persoane pentru ingrijire batrani depinde de durata timpului de lucru, de experienta si nivelul de educatie al candidatului, de responsabilitatile care ii revin. Negocierea acestuia se va face direct intre familie si candidat, in prezenta unui reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family.

Beneficiile pot fi oferite optional.

Formular de cerere

Fie ca ai nevoie de o persoana care sa asigure ingrijirea si supravegherea celor varstnici pentru cateva ore, o noapte, in week-end, de Sarbatori sau zilnic, fa cea mai buna alegere: completeaza formularul de cerere si impreuna cu un reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family vei gasi persoana de care ai nevoie.


Pachete de servicii

Agentia are rolul de a intermedia relatia dintre familie si candidat. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor familiei, gasirea celor mai potrivite persoane pentru ingrijire batrani, organizarea intalnirii intre candidat si familie, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Supravegherea asistentului si a relatiei acestuia cu familia si persoana varstnica pe perioada ulterioara angajarii reprezinta o prioritate pentru Agentia Mary Poppins Family. Pachetele de servicii oferite de Agentia Mary Poppins Family sunt astfel concepute incat sa va ofere increderea si garantia ca alegerea facuta raspunde pe deplin dorintelor dvs. Astfel in momentul selectarii unui candidat pentru ingrijire batrani si negocierii unui salariu, vei beneficia de unul dintre cele trei tipuri de pachete de servicii:

ingrijire-batrani-1

Junior

Valabilitatea pachetului este de 1 luna din momentul in care este ales primul candidat pentru ingrijire batrani, termen in care angajatorul poate solicita de 2 ori reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreunuia dintre candidati.
Comision fix: 1400 lei.
ingrijire-batrani-2

Senior

Valabilitatea pachetului este de 2 luni din momentul in care este ales primul candidat pentru ingrijire batrani, termen in care angajatorul poate solicita nelimitat reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre candidate.
Comision fix: 2000 lei.
ingrijire-batrani-3

Taxe si comisioane

Organizarea interviurilor pentru vizionarea candidatilor are loc la sediul Agentiei Mary Poppins Family. In cazul angajarii unui candidat prezentat de catre Agentie, se va percepe un comision fix corespunzator unuia din pachetele de servicii mentionate mai sus. La primul interviu organizat de Agentie se va achita o taxa de inscriere in valoare de 100 lei.
* Pachetele de servicii sunt valabile incepand cu data de 21.06.2018.

selectiebebe300x300

Procedura de selectie

Echipa Mary Poppins Family iti ofera o procedura simpla si rapida de selectie a persoanlului pentru ingrijire batrani, fiind necesara parcurgerea a doar trei pasi:

Elderly-People

1. Familia va furniza Agentiei prin formularul de cerere date referitoare la:

persoana varstnica, personalitatea, starea sa de sanatate

detaliile legate de programul de lucru al persoanei pentru ingrijire batrani

calitatile pe care aceasta ar trebui sa le intruneasca

salariul cu care familia ar dori sa remunereze persoane pentru ingrijire batrani

2. Agentia Mary Poppins Family va realiza o selectie cu candidatele al caror profil se incadreaza in cerintele familiei.

Selectia se realizeaza dupa urmatoarele criterii: experienta, abilitati, recomandari, profil psihologic si alte criterii specificate de familie.

In vederea interviului, se intocmeste un dosar al fiecarei candidate identificate in baza de date, in conformitate cu criteriile furnizate.

3. Interviul final cu candidatii alesi si consilierea partilor. Selectia candidatului in vedera angajarii.

Dupa ce persoana pentru ingrijire batrani este selectata, familia va primi un dosar ce va contine documentele furnizate de aceasta, referitoare la: starea sa de sanatate, situatia juridica, personalitate, experienta profesionala, abilitati, recomandari, etc.

Dupa angajare, Agentia Mary Poppins Family isi asuma responsabilitatea de a verifica, la cererea familiei, pe toata perioada de valabilitate, evolutia relatiei dintre familie si persoana pentru ingrijire batrani. Astfel, Agentia poate face vizite “surpriza” pentru a constata direct modul in care aceasta isi indeplineste atributiile.


Date personale

Oferta de munca

Tip program (obligatoriu)  full-time part-time intern
Data inceperii
 Sunt de acord cu Termenii si conditiile acestui site
  


Sfaturi utile

A oferi asistenta unui membru al familiei aflat la nevoie este un act de generozitate, dragoste si loialitate. Nu numai familia, prietenii si vecinii le stau alaturi celor pe care ii iubesc atunci cand acestia se confrunta cu boala, durerea sau neputinta. Alaturi de ei pot fi oameni de toate varstele si categoriile sociale –unii care se pregatesc pentru o meserie in domeniu si altii pentru care asistenta si ingrijirea varstnicilor a devenit un mod de viata.

Daca ai optat pentru a lasa ingrijirea persoanei varstnice in seama unei asistente, iata cateva sfaturi bune de urmat :

gaseste o asistenta de varsta apropiata persoanei varstnice. Trebuie sa aiba rabdare, sa poata gasi usor subiecte comune de conversatie, sa inteleaga starile prin care trece persoana varstnica.old1

prezinta-i asistentei, in detaliu, modul in care trebuie sa ingrijeasca persoana varstnica, tinand cont de varsta, personalitatea si starea sa de sanatate. Asigura-te ca asistenta a inteles si ca respecta intocmai sarcinile trasate.

pentru situatiile de urgenta, lasa-i la indemana numerele de telefon ale membrilor familiei tale si ale medicului.

asigura-te ca asistenta a inteles modul in care trebuie sa administreze medicatia persoanei varstnice, cum sa pregateasca si sa respecte alimenatia acesteia, care este programul de plimbare si de odihna, etc.

lasa-i asistentei la indemana un album foto, discurile cu muzica sau filme, cartile preferate de persoana varstnica. Cu siguranta ii va umple timpul intr-un mod placut, iar sarcinile asistentei vor fi cu mult usurate.