Credo

E dificil sa cauti servicii de ingrijire batrani, mai ales cand persoana careia i se adreseaza este chiar unul din parintii tai.
Echipa Mary Poppins Family a inteles, in indelungata sa experienta in recrutarea de personal specializat in ingrijire batrani, cat de important este sa gasim persoana potrivita pentru cei dragi tie.
Conteaza pe profesionalismul nostru atunci cand cauti personal pentru ingrijire batrani la domiciliu in Bucuresti si localitatile invecinate din Ilfov.

Experienta de peste 18 ani in domeniul recrutarii de personal pentru activitati casnice!

iebebe300x300

Ingrijirea varstnicilor

Vine o vreme cand copilul este cel care trebuie sa aiba grija de parintele sau. Cu totii stim asta. Este o responsabilitate mare si presupune activitati specializate, pe care cu cea mai mare bunavointa uneori nu poti sa le duci la capat singur. De aceea Agentia Mary Poppins Family iti pune la dispozitie personal specializat in ingrijire batrani sau cu pregatire medicala, capabil sa te ajute in ingrijirea celor varstnici sau a persoanelor bolnave

Atributii

Persoanele insarcinate cu ingrijirea si asistenta varstnicilor ofera companie si sprijin persoanelor in varsta avand ca responsabilitati pregatirea si oferirea meselor, asigurarea igienei sau administrarea unui tratament in cazul persoanelor cu nevoi speciale.

Responsabilitati secundare: menaj in cadrul locuintei, insotire la plimbari.

Program

Inca din momentul inregistrarii in baza de date, fiecare candidat Mary Poppins Family pentru postul de ingrijire batrani, opteaza pentru un anumit tip de program: part-time, full time sau intern, indicand numarul maxim de ore disponibile.

Negocierea programului de lucru va avea loc cu ocazia interviului de angajare.

Salarizare

Salariul unei persoane pentru ingrijire batrani depinde de durata timpului de lucru, de experienta si nivelul de educatie al candidatului, de responsabilitatile care ii revin. Negocierea acestuia se va face direct intre familie si candidat, in prezenta unui reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family.

Beneficiile pot fi oferite optional.

Formular de cerere

Fie ca ai nevoie de o persoana care sa asigure ingrijirea si supravegherea celor varstnici pentru cateva ore, o noapte, in week-end, de Sarbatori sau zilnic, fa cea mai buna alegere: completeaza formularul de cerere si impreuna cu un reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family vei gasi persoana de care ai nevoie.

Cauti bona, menajera sau personal ingrijire varstnic?
+4076.618.13.86