Credo

E dificil sa cauti servicii de ingrijire batrani, mai ales cand persoana careia i se adreseaza este chiar unul din parintii tai.
Echipa Mary Poppins Family a inteles, in indelungata sa experienta in recrutarea de personal specializat in ingrijire batrani, cat de important este sa gasim persoana potrivita pentru cei dragi tie.
Conteaza pe profesionalismul nostru atunci cand cauti personal pentru ingrijire batrani la domiciliu in Bucuresti si localitatile invecinate din Ilfov.

Experienta de peste 18 ani in domeniul recrutarii de personal pentru activitati casnice!

Sfaturi utile

A oferi asistenta unui membru al familiei aflat la nevoie este un act de generozitate, dragoste si loialitate. Nu numai familia, prietenii si vecinii le stau alaturi celor pe care ii iubesc atunci cand acestia se confrunta cu boala, durerea sau neputinta. Alaturi de ei pot fi oameni de toate varstele si categoriile sociale –unii care se pregatesc pentru o meserie in domeniu si altii pentru care asistenta si ingrijirea varstnicilor a devenit un mod de viata.

Daca ai optat pentru a lasa ingrijirea persoanei varstnice in seama unei asistente, iata cateva sfaturi bune de urmat :

•    gaseste o asistenta de varsta apropiata persoanei varstnice. Trebuie sa aiba rabdare, sa poata gasi usor subiecte comune de conversatie, sa inteleaga starile prin care trece persoana varstnica.

•    prezinta-i asistentei, in detaliu, modul in care trebuie sa ingrijeasca persoana varstnica, tinand cont de varsta, personalitatea si starea sa de sanatate. Asigura-te ca asistenta a inteles si ca respecta intocmai sarcinile trasate.

•    pentru situatiile de urgenta, lasa-i la indemana numerele de telefon ale membrilor familiei tale si ale medicului.

•    asigura-te ca asistenta a inteles modul in care trebuie sa administreze medicatia persoanei varstnice, cum sa pregateasca si sa respecte alimenatia acesteia, care este programul de plimbare si de odihna, etc.

•    lasa-i asistentei la indemana un album foto, discurile cu muzica sau filme, cartile preferate de persoana varstnica. Cu siguranta ii va umple timpul intr-un mod placut, iar sarcinile asistentei vor fi cu mult usurate.

old1

Cauti bona, menajera sau personal ingrijire varstnic?
+4076.618.13.86