Credo

Cu siguranta, de multe ori, te-ai gandit cat de necesara este o menajera in casa ta.
Echipa Mary Poppins Family crede ca meriti sa te bucuri de fiecare clipa, de lucrurile care intr-adevar conteaza!
De aceea scopul nostru este sa ne asiguram ca activitaţile de rutina sunt preluate de o menajera cu experienta.

Experienta de peste 16 ani in domeniul recrutarii de personal pentru activitati casnice!


Despre Menaj

Agentia are rolul de a intermedia relatia dintre familie si menajera. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor familiei, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre menajera si familie, consilierea cu privire la cea mai buna alegere.

Atributii

Postul de menajera presupune in principal realizarea si mentinerea curateniei in locuinta, etc. In situatia unei intelegeri comune, menajera poate avea responsabilitati secundare, precum pregatirea si servirea mesei, intretinerea spatiilor verzi aferente gospodariei, ingrijirea unui animal de casa, supravegherea ocazionala a copilului sau a unei persoane varstnice, aprovizionarea si gestionarea necesarului pentru curatenie, etc.

Program

Inca din momentul inregistrarii in baza de date, fiecare candidat al Agentiei Mary Poppins Family pentru postul de menajera, opteaza pentru un anumit tip de program: part-time, full time sau intern, indicand numarul maxim de ore disponibil.

Negocierea programului de lucru va fi unul dintre aspectele discutate de familie si menajera cu ocazia interviului de recrutare.

Salarizare

Salariul unei menajere depinde de tipul de angajament: part-time, full-time sau intern, de experienta pe care o are menajera si de responsabilitatile care ii revin. Negocierea acestuia se va face direct intre angajator si menajera, in prezenta unui reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family.

Beneficiile pot fi oferite optional si fac ca oferta prezentata candidatului sa fie mai atractiva.

Formular de cerere

Indiferent daca ai nevoie de o menajera care sa asigure ingrijirea locuintei tale zilnic sau doar pentru cateva ore, in week-end ori de Sarbatori, fa cea mai buna alegere:

Completeaza formularul de cerere, iar in ce mai scurt timp, un reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family iti va veni in ajutor sa gasesti menajera de care ai nevoie.


Pachete de servicii

Agentia are rolul de a intermedia relatia dintre familie si menajera. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor familiei, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii dintre menajera si familie, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Supravegherea relatiei dezvoltate de menajera cu familia, pe perioada ulterioara angajarii, reprezinta o prioritate pentru Agentia Mary Poppins Family. Pachetele de servicii oferite de Agenţia Mary Poppins Family sunt astfel concepute incat sa va ofere increderea si garantia ca alegerea facuta raspunde pe deplin dorintelor dvs. Astfel in momentul selectarii unui candidat si negocierii unui salariu, vei beneficia de unul dintre cele trei tipuri de pachete de servicii:

menaj1

Junior

Valabilitatea pachetului este de 1 luna din momentul in care este aleasa prima menajera, termen in care angajatorul poate solicita nelimitat reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre menajerele selectate anterior.
Comision fix: 1400 lei
menaj2

Senior

Valabilitatea pachetului este de 2 luni din momentul in care este aleasa prima menajera, termen in care angajatorul poate solicita nelimitat reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre dintre menajerele selectate anterior.
Comision fix: 2000 lei
menaj3

Taxe si comisioane

Organizarea interviurilor pentru vizionarea candidatilor are loc la sediul Agentiei. In cazul angajarii unui candidat prezentat de catre Agentie, se va percepe un comision fix corespunzator unuia din pachetele mentionate mai sus. La primul interviu se va achita o taxa de inscriere in valoare de 100 lei.
* Pachetele de servicii sunt valabile incepand cu data de 21.06.2018.

selectiebebe300x300

Procedura de selectie

Echipa Mary Poppins Family iti ofera o procedura simpla si rapida de a gasi menajera potrivita, fiind necesara parcurgerea a doar trei pasi:

formular cerere-thumb300

1. Familia va furniza Agentiei prin formularul de cerere, date referitoare la:

imobil, localizarea si suprafata acestuia
detaliile legate de programul de lucru al menajerei
calitatile pe care menajera ar trebui sa le intruneasca
salariul cu care familia ar dori sa remunereze menajera

2. Agentia Mary Poppins Family va realiza o selectie cu candidatele al caror profil se incadreaza in cerintele familiei.

Selectia se realizeaza dupa urmatoarele criterii: experienta, abilitati, recomandari, profil psihologic si alte criterii specificate de familie. In vederea interviului, se intocmeste un dosar al fiecarei candidate identificate in baza de date, in conformitate cu criteriile furnizate.

3. Interviul final cu candidatele alese si consilierea partilor. Selectia viitoarei menajere.

Dupa ce menajera este selectata, familia va primi un dosar ce va contine documentele furnizate de menajera, referitoare la: starea sa de sanatate, situatia juridica, personalitate, experienta profesionala, abilitati, recomandari, etc. Dupa angajare, Agentia Mary Poppins Family isi asuma responsabilitatea de a verifica, la cererea parintilor, pe toata perioada garantiei, evolutia relatiei dintre familie si menajera. Astfel, Agentia poate face vizite “surpriza” pentru a constata direct modul in care menajera isi indeplineste atributiile.


Date personale

Oferta de munca

Tip program (obligatoriu)
 full-time part-time intern
Data inceperii
 Sunt de acord cu Termenii si conditiile acestui site
  


Sfaturi utile

Daca enumeram lucrurile importante din viata ta, vom gasi in primul rand familia, casa, cariera, prietenii… Daca insa ne gandim la cele mai putin placute dintre acestea, cu siguranta in primul rand ar fi ingrijirea casei. Aceasta pentru ca iti rapeste mult timp pe care cu siguranta iti doresti sa-l dedici familiei tale, sa ti-l petreci cu prietenii sau sa-l atribui realizarii unor activitati mult mai importante.


Si noi stim aceste lucruri si tocmai de aceea ne-am gandit ca daca optezi pentru o menajera si pentru a lasa treburile casnice in seama acesteia, am putea sa iti fim de folos cu unele mici sfaturi in alegerea si in dezvoltarea relatiei cu menajera:

in primul rand menajera nu trebuie sa fie frumoasa, cu studii superioare si proaspat venita de la cabinetul de manechiura. Sunt de preferat menajerele care indeplinesc o conditie esentiala: au experienta in acest domeniu.

menajera nu trebuie aleasa dupa caracter, ci dupa cunostintele pe care le are in privinta ingrijirii casei. Nu te gandi nicioadata ca daca are o personalitate mai slaba, te vei putea impune in mod autoritar in fata ei. Nu vei face decat sa o timorezi si sa o indepartezi de scopul prezentei sale in casa ta.

daca este necesar, pastreaza totusi o nota de autoritate. Cu siguranta, uneori, o va ajuta pe menajera sa isi indeplineasca mult mai bine sarcinile.

daca ai gasit o menajera serioasa, energica, responsabila, deschisa la nou, atunci si tu ti-ai atins scopul. De restul se va ocupa ea.procedura de selectie-thumb300

nu uita niciodata ca menajera nu este o simpla unealta de lucru, este un om, supus greselii si trebuie inteles si respectat in orice situatie.

prezinta-i menajerei obiceiurile din casa si familia ta. Urmareste respectarea lor intocmai si totul va fi o.k. .

daca menajera are idei, pareri proprii, asculta-le, poate se vor dovedi bune mai tarziu, tinand cont ca ele vin din experienta menajerei in domeniul sau de activitate,

intotdeauna, da-i menajerei detalii complete legate de modul in care doresti sa-ti fie ingrijita casa, ce trebuie sa faca si ce nu, cum sa foloseasca aparatura electrocasnica sofisticata, cum sa ingrijeasca mobilierul sau obiectele de decor de valoare, ce substante specifice menajului casnic sunt acceptate in casa, etc. .

prezinta-i menajerei obiceiurile din casa si familia ta. Urmareste respectarea lor intocmai si totul va fi o.k.