Credo

Cu siguranta, de multe ori, te-ai gandit cat de necesara este o menajera in casa ta.
Echipa Mary Poppins Family crede ca meriti sa te bucuri de fiecare clipa, de lucrurile care intr-adevar conteaza!
De aceea scopul nostru este sa ne asiguram ca activitaţile de rutina sunt preluate de o menajera cu experienta.

Experienta de peste 14 ani in domeniul recrutarii de personal pentru activitati casnice!

Despre Menaj

Agentia are rolul de a intermedia relatia dintre familie si menajera. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor familiei, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre menajera si familie, consilierea cu privire la cea mai buna alegere.

Atributii

Postul de menajera presupune in principal realizarea si mentinerea curateniei in locuinta, etc. In situatia unei intelegeri comune, menajera poate avea responsabilitati secundare, precum pregatirea si servirea mesei, intretinerea spatiilor verzi aferente gospodariei, ingrijirea unui animal de casa, supravegherea ocazionala a copilului sau a unei persoane varstnice, aprovizionarea si gestionarea necesarului pentru curatenie, etc.

Program

Inca din momentul inregistrarii in baza de date, fiecare candidat al Agentiei Mary Poppins Family pentru postul de menajera, opteaza pentru un anumit tip de program: part-time, full time sau intern, indicand numarul maxim de ore disponibil.

Negocierea programului de lucru va fi unul dintre aspectele discutate de familie si menajera cu ocazia interviului de recrutare.

Salarizare

Salariul unei menajere depinde de tipul de angajament: part-time, full-time sau intern, de experienta pe care o are menajera si de responsabilitatile care ii revin. Negocierea acestuia se va face direct intre angajator si menajera, in prezenta unui reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family.

Beneficiile pot fi oferite optional si fac ca oferta prezentata candidatului sa fie mai atractiva.

Formular de cerere

Indiferent daca ai nevoie de o menajera care sa asigure ingrijirea locuintei tale zilnic sau doar pentru cateva ore, in week-end ori de Sarbatori, fa cea mai buna alegere:

Completeaza formularul de cerere, iar in ce mai scurt timp, un reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family iti va veni in ajutor sa gasesti menajera de care ai nevoie.