Credo

Cu siguranta, de multe ori, te-ai gandit cat de necesara este o menajera in casa ta.
Echipa Mary Poppins Family crede ca meriti sa te bucuri de fiecare clipa, de lucrurile care intr-adevar conteaza!
De aceea scopul nostru este sa ne asiguram ca activitaţile de rutina sunt preluate de o menajera cu experienta.

Experienta de peste 14 ani in domeniul recrutarii de personal pentru activitati casnice!


Pachete de servicii

Agentia are rolul de a intermedia relatia dintre familie si menajera. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor familiei, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii dintre menajera si familie, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Supravegherea relatiei dezvoltate de menajera cu familia, pe perioada ulterioara angajarii, reprezinta o prioritate pentru Agentia Mary Poppins Family. Pachetele de servicii oferite de Agenţia Mary Poppins Family sunt astfel concepute incat sa va ofere increderea si garantia ca alegerea facuta raspunde pe deplin dorintelor dvs. Astfel in momentul selectarii unui candidat si negocierii unui salariu, vei beneficia de unul dintre cele trei tipuri de pachete de servicii:

menaj1

Junior

Valabilitatea pachetului este de 1 luna din momentul in care este aleasa prima menajera, termen in care angajatorul poate solicita nelimitat reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre menajerele selectate anterior.
Comision fix: 900 lei
menaj3

Senior

Valabilitatea pachetului este de 2 luni din momentul in care este aleasa prima menajera, termen in care angajatorul poate solicita nelimitat reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre dintre menajerele selectate anterior.
Comision fix: 1000 lei
menaj2

Taxe si comisioane

Organizarea interviurilor pentru vizionarea candidatilor are loc la sediul Agentiei. In cazul angajarii unui candidat prezentat de catre Agentie, se va percepe un comision fix corespunzator unuia din pachetele mentionate mai sus. La primul interviu se va achita o taxa de inscriere in valoare de 100 lei.