Experienta de peste 18 ani in domeniul recrutarii de personal pentru activitati casnice!

Pachete de servicii

Agentia are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si bona. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere.
Pachetele de servicii oferite de Agentia Mary Poppins Family sunt astfel concepute incat sa va ofere increderea ca alegerea facuta raspunde pe deplin dorintelor dvs.
Astfel, vei beneficia la alegere de unul din pachetele de servicii aferente fiecarui tip de program de lucru stabilit cu bona: full time, intern si part time.

Economic

Valabilitatea pachetului este de 2 luni din momentul in care este aleasa prima bona, termen in care angajatorul poate solicita reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre bonele selectate anterior. Acest pachet se aplica in cazul selectarii de bone pentru program de full-time si part-time.
Valoare pachet: 1700 lei.

Smart

Valabilitatea pachetului este de 2 luni din momentul in care este aleasa prima bona, termen in care angajatorul poate solicita reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre bonele selectate anterior. Acest pachet se aplica in cazul selectarii de bone pentru program intern.
Valoare pachet: 2000 lei.

Taxe si comisioane

Organizarea interviurilor pentru vizionarea candidatilor are loc la sediul Agentiei Mary Poppins Family. In cazul angajarii unui candidat prezentat de catre Agentie, se va percepe comisionul fix mentionat la fiecare pachet de sevicii. Taxa de inscriere este in valoare de 100 lei

* Pachetele de servicii  sunt valabile pentru  incepand cu data de 14.10.2016.

Cauti bona, menajera sau personal ingrijire varstnic?
+4076.618.13.86