Experienta de peste 21 ani in domeniul recrutarii de personal pentru activitati casnice!

Pachete de servicii

Agentia are rolul de a intermedia relatia dintre familie si candidat. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor familiei, gasirea celor mai potrivite persoane pentru ingrijire batrani, organizarea intalnirii intre candidat si familie, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Supravegherea asistentului si a relatiei acestuia cu familia si persoana varstnica pe perioada ulterioara angajarii reprezinta o prioritate pentru Agentia Mary Poppins Family. Pachetele de servicii oferite de Agentia Mary Poppins Family sunt astfel concepute incat sa va ofere increderea ca alegerea facuta raspunde pe deplin dorintelor dvs. Astfel in momentul selectarii unui candidat pentru ingrijire batrani si negocierii unui salariu, veti beneficia de unul dintre cele doua tipuri de pachete de servicii:

Taxe si comisioane

Organizarea interviurilor pentru vizionarea candidatilor are loc la sediul Agentiei Mary Poppins Family. In cazul angajarii unui candidat prezentat de catre Agentie, se va percepe un comision fix corespunzator unuia din pachetele de servicii mentionate mai sus. La primul interviu organizat de Agentie se va achita o taxa de inscriere in valoare de 150 lei.

Senior

Valabilitatea pachetului este de 2 luni din momentul in care este ales primul candidat pentru ingrijire batrani, termen in care angajatorul poate solicita nelimitat reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre candidate. Acest pachet se aplica in cazul selectarii de personal pentru program intern.
Comision fix: 2500 lei.

Junior

Valabilitatea pachetului este de 1 luna din momentul in care este ales primul candidat pentru ingrijire batrani, termen in care angajatorul poate solicita de 2 ori reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreunuia dintre candidati. Acest pachet se aplica in cazul selectarii de personal pentru program full-time.
Comision fix: 2000 lei.

* Pachetele de servicii  sunt valabile pentru  incepand cu data de 4.05.2023.

Cauti bona, menajera sau personal ingrijire varstnic?
+4076.618.13.86