Experienta de peste 21 ani in domeniul recrutarii de personal pentru activitati casnice!

Pachete de servicii

Agentia are rolul de a intermedia relatia dintre familie si menajera. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor familiei, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii dintre menajera si familie, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Supravegherea relatiei dezvoltate de menajera cu familia, pe perioada ulterioara angajarii, reprezinta o prioritate pentru Agentia Mary Poppins Family. Pachetele de servicii oferite de Agenţia Mary Poppins Family sunt astfel concepute incat sa va ofere increderea ca alegerea facuta raspunde pe deplin dorintelor dvs. Astfel in momentul selectarii unui candidat si negocierii unui salariu, veti beneficia de unul dintre cele doua tipuri de pachete de servicii:

Junior

Valabilitatea pachetului este de 1 luna din momentul in care este aleasa prima menajera, termen in care angajatorul poate solicita nelimitat reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre menajerele selectate anterior. Acest pachet se aplica in cazul selectarii de personal pentru program de full-time.
Comision fix: 2000 lei

Senior

Valabilitatea pachetului este de 2 luni din momentul in care este aleasa prima menajera, termen in care angajatorul poate solicita nelimitat reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre dintre menajerele selectate anterior. Acest pachet se aplica in cazul selectarii de personal pentru program intern.
Comision fix: 2500 lei

Taxe si comisioane

Organizarea interviurilor pentru vizionarea candidatilor are loc la sediul Agentiei. In cazul angajarii unui candidat prezentat de catre Agentie, se va percepe un comision fix corespunzator unuia din pachetele mentionate mai sus. La primul interviu se va achita o taxa de inscriere in valoare de 150 lei.

* Pachetele de servicii  sunt valabile pentru  incepand cu data de 4.05.2023.

Cauti bona, menajera sau personal ingrijire varstnic?
+4076.618.13.86