Termeni si Conditii

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Agentia Mary Poppins Family (SC Happy Family SRL) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este acela de a va oferi servicii de recrutare si plasare a fortei de munca.

Nu sunteti obligat in niciun mod sa furnizati datele solicitate in formularul de inscriere, completarea acestuia ramanand la alegerea dvs. Refuzul dvs. insa, de a ne furniza datele solicitate, ne pune in imposibilitatea realizarii unei colaborari cu dvs., in privinta furnizarii de servcii de recrutare si plasare de personal.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai persoanelor stabilite contractual, cu acordul dvs. expres.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Agentiei Mary Poppins Family din Bucuresti, Str. Grigore Alexandrescu, nr.14, et.1, ap.2, sector 1 sau la adresa de e-mail office@marypoppins.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Va multumin!

Agentia Mary Poppins Family (SC Happy Family SRL Bucuresti) este Operator de date cu caracter personal nr. 8575/2008.

 

Cauti bona, menajera sau personal ingrijire varstnic?
+4076.618.13.86